Hur ser dina visitkort ut? Dina kollegor och konkurrenter beställer förmodligen sina visitkort och övriga trycksaker av oss. Vi hjälper gärna även dig att skapa något utöver det vanliga! Beställ visitkort
 • Post
  Lackerade Visitkort Det här är en av våra populäraste visitkort-produkter. Ett lackerat visitkort ger en exklusiv känsla, samtidigt som det är en relativt diskret efterbehandling. Vi laminerar visitkorter efter tryck med mattlaminat och lackerar sedan valda delar av det.
  Beställ Lackerade Visitkort →
 • Post
  Silverfolierade Visitkort Ett silverfolierat visitkort är en riktigt snygg produkt för dig som vill ha ett udda visitkort med en stilren känsla av exklusivitet. Även dessa visitkort laminerar vi med mattlaminat innan silverfolien värms på det. Välj sedan raka eller rundade hörn.
  Beställ Silverfolierade Visitkort →
 • Post
  Guldfolierade Visitkort Guldfolierade visitkort ger exakt samma känsla av exklusivitet som silverfolierade kort, den enda skillnaden är foliens nyans. Passar utmärkt för dig som säljer guld, men fungerar minst lika bra för alla övriga verksamheter.
  Beställ Guldfolierade Visitkort →
2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l