Om VisitkortExperten Så här fungerar tjänsten

Varje dag möter vi människor och får en möjlighet till att knyta nya och spännande kontakter. Du representerar ditt företag när du byter visitkort med någon, se då till att ditt kort berättar och påminner om vad du gör när du inte är där. Vi hjälper dig att ta fram ett visitkort som speglar din verksamhet. Visitkortexperten är en tjänst som dagligen hjälper företag med visitkort, oavsett om du letar efter något riktigt exklusivt eller behöver en snabb leverans så har du hittat rätt. Vårt mål är att till en lägre kostnad, erbjuda personlig service och visitkort av hög kvalité eller riktigt snabba leveranser. Våra kunder finns över hela Sverige och kan lita på säkra och snabba leveranser. Alla visitkort skapade av oss är designade från grunden i samråd med våra kunder. Väljer du att anlita oss, kommer vi att sänka dina kostnader samtidigt som du får ett bättre och snyggare visitkort.

Så fungerar det:

Efter att ha mottagit din beställning, påbörjas arbete med din design. Vid behov tar vi kontakt med dig för att diskutera dina önskemål eller efterfråga kompletterande material. Vi tar kontakt med dig antingen via mail eller i ett telefonsamtal. Därefter påbörjar vi arbete med din order. Har du ett färdigt material, anpassar vi det till våra tryckmallar. Så snart förslaget är klart, skickar vi ett korrektur för godkännande. Du har då möjlighet att komma med synpunkter och förslag på ändringar. Du får ett designförslag utan kostnad av oss, det ingår även en ändring av det förslaget.

Är du fortfarande inte nöjd med resultatet, kan vi fortsätta arbeta med din design mot en kostnad om 599 kr per påbörjad timme. Godkänner du korrekturet, skickas dina filer på tryck. Vi hör av oss när trycksakerna är klara för leverans. Våra exklusiva visitkort tar mellan 7 och 30 arbetsdagar att leverera, express visitkort kan dock levereras samma dag. Vi kan preliminärt räkna ut leveransdatum vid beställning om så önskas. Fakturan skickas efter att du har godkänt korrekturet och vi har påbörjat tryckarbete. Efter godkänt korrektur får inga ändringar göras, ordern anses redan vara skickad på tryck. Färgen på den färdiga trycksaken kan skilja upp till 15% från vad en skärm eller en utskrift visar. När det gäller våra exklusiva efterbehandlingar som lackering, foliering, stansning, prägling etc, kan det skilja upp till 10% från det du ser på skärmen när du får den färdiga trycksaken både i form, färg och detaljer.

Ladda upp filer:

Har du filer som du vill att vi använder när vi designar eller trycker dina visitkort? Det kan vara logotyper, färdiga tryckfiler eller skiss på hur du vill att vi designar visitkortet. Klcika här och ladda upp dina filer. Du kan även maila filerna, se kontaktsidan här.

Design & originalarbete:

Just nu bjuder vi alla våra kunder på originalarbete (värde 599 kr per påbörjad timme). Det som ingår är ett designförslag och en ändring av det förslaget. Var därför så specifik du kan, när du beskriver hur du vill att ditt visitkort ska se ut. Väljer du att inte trycka dina visitkort hos oss efter att vi har påbörjat arbete med din design, debiterar vi dig den kostnaden. Design eller vektorisering av en ny logotyp ingår inte i kampanjen.

Storlek på våra visitkort:

 • 90 x 54 mm (Standard)
 • 89 x 51 mm (Standard)
 • Valfri storlek upp till 90x54 mm (+10% av priset)
 • Valfri form (Offert)

Papper vi använder:

 • 250g utan laminering
 • 250g med dubbelsidig mattlaminering
 • 300g utan laminering
 • 250g naturfärgat obestruket (Endast express visitkort)
 • 250g naturfärgat strukturerat (Endast express visitkort)
 • 250g bestruket (Endast express visitkort)
 • Valfritt papper och tjocklek (Offert)

OBS! Våra efterbehandlingar ingår endast i våra standardprodukter. Har du en specialbeställning, skickar vi ett pris när vi vet hur kortet skall se ut och hur många färger du vill trycka. Priset beror även på antal visitkort.

Betalningsvillkor

Våra betalningsvillkor är 10 dagar efter godkänt korrektur. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse med påminnelseavgift på 60 kr. En förseningsersättning på 450 kr kan påföras en näringsidkare för en fordran som förfallit efter 16 mars 2013. Önskar du längre kredittid, skall detta skrifligen bekräftas av oss, i annat fall gäller ovanstående villkor.

Priser

Alla priser på denna sida är exkl. 25% moms och eventuell frakt. Faktureringsavgift på 20 kr tillkommer för varje beställning.

2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l