Nyheter VisitkortExpertens nyhetsrum hittar du här
2014-04-01 - OBS! Ny postadress

Vi har ändrat postadressen, den nya adressen är:

VisitkortExperten AB
Box 218
423 22 Torslanda

Ska du skicka något till oss via post, är det viktigt att du skickar det till vår box adress. Vi kommer inte att ta emot post på vår besöksadress längre.

2013-10-14 - Nu erbjuder vi även tusentals reklamartiklar

Många av våra kunder efterfrågar fler produkter än visitkort. Vi har nu tagit fram tusentals prylar som vi kan trycka era logotyper på. Klicka på länken och blädda i katalogen, hör sedan av er och berätta vilken produkt ni är intresserade av så skickar vi offert: Reklamkatalogen

2013-04-22 - Nya lokaler / Ny adress

Från och med måndagen den 27 maj 2013 kommer ni att kunna besöka oss i nya lokaler. Den nya adressen är Fiskebäcks Hamn 7, 426 58 Västra Frölunda. Vi hoppas att även våra gamla, lokala kunder från Hisingen fortsätter att besöka oss :)

2013-04-22 - Nya lokaler inom kort

I början av juni 2013 kommer vi att byta lokaler. Ni kommer att hitta oss i Fiskebäcks Hamn, välkommen att ta en kaffe vid havet under sommarhalvåret! Mer information och adress kommer inom kort.

2012-09-20 - Nu erbjuder vi även metall visitkort

Det är många som har efterfrågat den här produkten, så vi bestämde oss för att ta in det i sortimentet. Metall visitkort är det mest exklusiva visitkort du kan få. Genom att dela ut metall visitkort till dina kunder, visar du att kunderna är viktiga för dig. Vi erbjuder 35 olika designade former av matall visitkort och dessutom hela 22 skuggnings effekter som får ditt metallkort se levande ut. Alla former och skuggeffekter hittar du här. Du kan dessutom välja mellan guld, silver och svart metallkort. Gå vidare till beställning av metall visitkort.

2012-09-18 - Ny hemsida publicerad

Efter många om och men har vi bestämt oss att vi behöver uppdatera vår hemsida. Grundtanken har hela tiden varit att göra sidan enklare och mer användarvänlig för dig som besöker den, hoppas att vi har lyckats med det. Samtidigt ville vi inspirera dig till att börja använda visitkort som är anpassade till verksamheten. Med hjälp av våra bilder och filmer hoppas vi kunna väcka något hos dig som vi sedan kan hjälpa till att ta fram. Hör gärna av dig med feedback angående innehåll och eventuella fel du hittar på sidan.

2012-08-10 - Riktigt snabba express leveranser

Vi har optimerat vår hantering av expressjobb. Nu kan vi trycka express visitkort medan du väntar. Behöver vi skicka visitkorten inom Sverige, kan du få leverans redan dagen efter din beställning. Hör av dig om du behöver visitkort snabbt eller om du har frågor om den produkten. Här beställer du express visitkort.

2012-02-01 - Ny rabatt på lackerade visitkort

Nu kan vi erbjuda våra exklusiva lackerade visitkort till ett rabatterat pris. Passa på och beställ nu så får du hela 40% rabatt. Kampanjen gäller så länge annonsen syns på sidan. Här beställer du lackerade visitkort.

2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l