Visitkort egen design Vill du designa dina visitkort själv?

Har du sedan tidigare ett visitkort som du inte vill ändra? Du kanske vill designa ditt kort själv? Det går jätte bra att skicka in ett gammalt visitkort, eller en egen design till oss. Du kan maila, ladda upp här på sidan eller skicka det med post. Alla uppgifter hittar du på kontaktsidan, klicka här. Just nu bjuder vi även på originalarbete (värde 599 kr). Det som ingår är ett designförslag och en ändring av förslaget.

Vill du designa ditt visitkort själv så går det självklart bra. Skicka dina filer till info@visitkortexperten.se så hjälper vi dig att trycka det efter ditt original. Storleken på visitkortet är 90 x 54 mm, lägg alla bilder och texter med minst 2 mm marginal. Upplösning på din fil bör vara minst 300 dpi, annars riskerar du att innehållet på ditt visitkort blir väldigt pixligt. Vi hjälper gärna till med att designa ditt visitkort enligt önskemål.

Du kan även designa ditt visitkort online, klicka här och skapa din egen design. Skapa en ny bild om 265x160 pixels och designa ditt visitkort. Lägg inga texter eller viktiga delar av designen för nära kanten då en del av det skärs bort, endast utfallande bakgrund ska vara hela vägen ut. När du är klar sparar du filen och skickar till oss för tryck. Onlineverkyget kräver dock lite grundläggande kunskaper i hantering av designprogram.

Du kan även ladda upp filer direkt här, klicka på länken nedan och ladda upp filerna. Komplettera sedan med beställning så återkommer vi med korrektur. Bläddra i katalogen och beställ passande visitkort och ladda sedan upp dina filer

2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l