Väggtexter Beställ väggtext för det personliga kontoret!

Alla kontor ser trevligare ut med väggtexter, oavsett om det är logotyp, slogan eller någon bild så ser det mer personligt ut. Vi hjälper till att anpassa era idéer till er vägg och skapar en bra känsla. Det vi behöver är en bild på väggen som texten skall sitta på och text/bild som ni vill montera där. Sedan väljer ni hur stor texten skall vara. Resten sköter vi och ni får ett korrektur för godkännande, sedan levererar vi väggtexten monterad på skyddsfolie för enkel montering på väggen.


Jag intygar att jag har läst och förstått användarvillkor, samt att uppgifterna enligt ovan är riktiga och godkänner att VisitkortExperten fakturerar mig för denna beställning.


  • Väggtext
Priser:
Kvadratmeterpris - 550 kr/kvm
Designkostnad - 0 kr ( Ordinarie pris - 599 kr/tim )

Erbjudande:
Just nu bjuder vi på design och originalarbete. Det som ingår är ett förslag enligt beskrivning och en ändring av det förslaget.

Har du frågor?
Ring oss på 031-339 13 13 så svarar vi på dina frågor. Du kan även chatta med oss direkt här på sidan, klicka på chatten längst ner till höger. Kundtjänsten är bemannad dagtid.
Skicka din beställning via formuläret till vänster så återkommer vi med digital korrektur för godkännande inom kort! Har du en färdig design, eller logotyp som du vill ha med på visitkortet? Du kan ladda upp dina filer strax efter att du skickat in din beställning!

Dela med ditt nätverk
2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l