Banderoller & vepor Beställ banderoll för storformat reklam!

Våra banderoller trycks på dukar av hög kvalitet avsedda för både inomhus och utomhusbruk. De har ett brett användningsområde och sätts enkelt upp mot en fasad eller mellan stolpar. Banderollen trycks i färg enligt design och levereras komplett med kantförstärkning och öljetter.


Jag intygar att jag har läst och förstått användarvillkor, samt att uppgifterna enligt ovan är riktiga och godkänner att VisitkortExperten fakturerar mig för denna beställning.


  • Banderoll
Priser:
Kvadratmeterpris - 350 kr/kvm
Öljetter med montering - 55 kr/st
Förstärkning med sömmar - 100 kr/löpmeter
Designkostnad - 0 kr ( Ordinarie pris - 599 kr/tim )

Erbjudande:
Just nu bjuder vi på design och originalarbete. Det som ingår är ett förslag enligt beskrivning och en ändring av det förslaget.

Har du frågor?
Ring oss på 031-339 13 13 så svarar vi på dina frågor. Du kan även chatta med oss direkt här på sidan, klicka på chatten längst ner till höger. Kundtjänsten är bemannad dagtid.
Skicka din beställning via formuläret till vänster så återkommer vi med digital korrektur för godkännande inom kort! Har du en färdig design, eller logotyp som du vill ha med på visitkortet? Du kan ladda upp dina filer strax efter att du skickat in din beställning!

Dela med ditt nätverk
2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l