Våra tjänster Vad kan vi hjälpa ditt företag med?

VisitkortExperten AB är en totalleverantör av trycksaker. Vår huvudprodukt är just visitkort men vi erbjuder mycket mer än så. Vi hjälper dig hela vägen från en idé till färdig produkt. Du beskriver vad som skall göras, vi designar det och skickar ett korrektur innan tryck. Priser på visitkort visar vi på sidan, alla övriga produkter skickar vi offert på. Nedan benar vi upp lite av det vi arbetar med.

Logotyp

Att designa en logotyp för sitt eget företag är ofta svårt även om man är en kunnig grafiker. Ibland kan det vara bättre att låta någon annan göra det. Är man inte intresserad av grafik, bör man inte ens försöka sig på att skapa det. Vi tar fram en passande logotyp för ditt företag och levererar det i tryckfärdigt format. Kostnaden för en mindre avancerad logotyp är 1995 kr, är det ett större jobb skickar vi offert. Hör av dig om du vill veta mer. Skicka offertförfrågan här.

Trycksaker

Vi kan hjälpa ditt företag med alla tänkbara trycksaker. Allt som går att trycka på papper kan vi lösa. Det är svårt att göra en enkel prislista med tanke på antal tänkbara trycksaker, så vi väljer att skicka offert på varje enstaka förfrågning. Idéer till trycksaker kan vara: visitkort, brevpapper, kuvert, korrespondenskort, flyer, affish, vykort, mappar, kataloger. Hör av dig och berätta vad du behöver så räknar vi på det. Skicka offertförfrågan här.

Grafisk design

Det är viktigt att dina trycksaker blir bra och ser professionella ut. Vi hjälper till att skapa en design till dina trycksaker så att det fungerar för din verksamhet och är i balans med övrig reklammaterial. Här arbetar vi mycket mer färg och form. Vi utgår alltid ifrån företagets grafiska profil när vi skapar designen. Kostnaden för det arbetet ingår i en del av våra produkter, mer omfattande designarbeten skickar vi offert på. Skicka offertförfrågan här.

Profilkläder

Lika viktigt som att ha ett snyggt visitkort är att ha snygga kläder på sig. Med rätt profilkläder på dig kommer ditt företag att få mycket gratisreklam. Vi hjälper till att välja plagg som passar till din logotyp och sköter sedan hela produktionen från projekt till färdigt tryckta kläder. Vi skickar gärna offert. Skicka offertförfrågan här.

Reklamprodukter

När det gäller reklamprodukter så finns det nästan inga begränsnigar. Det kan handla om allt från pennor, nyckelringar, musmatta på ditt skrivbord, tändare, usb minne, muggar. Att själv letar efter reklamprodukter är svårt då det är en djugel, låt oss sköta det. Ofta räcker det att du ger oss budget och berättar lite om vad du jobbar med, vilka kunder du har så ger vi förslag på passande produkter. Skicka offertförfrågan här.

Webbsidor

Många företagare saknar fortfarande en egen hemsida eller har något halvfärdigt och det kan inte vara bra. Internet är vaket även efter företagets stängningstid och en bra hemsida skapar möjlighet till nya uppdrag. Vi hjälper gärna till att ta tag i det projektet åt dig, berätta lite om din verksamhet så kommer vi att hitta en lösning. Skicka offertförfrågan här.

2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l