FAQ Ofta förekommande frågor och svar

Nedan kan du läsa svar på ofta förekommande frågor och svar. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. Klicka på frågorna nedan för att se svaren på dessa.

Jag bor och arbetar utomlands, kan ni skicka visitkort till mig?

Ja, det går jätte bra, kostnaden för frakt blir dock dyrare. Exakt pris på frakten kan vi inte ge vid beställning. Alla paket som skickas utanför Sverige, skickas med DHL. För utländska kunder erbjuder vi just nu endast förskottsbetalning, antingen via Paypal eller förskottsfaktura. Vi påbörjar arbete med dina visitkort så fort betalningen är bokförd.

Var kan jag designa mitt visikort så att ni kan trycka det?

I många av våra produkter ingår designen utan kostad. Du kan skicka en kort förklaring i samband med din beställning, på hur du vill att vi designar ditt visitkort så återkommer vi med korrektur.

Kan jag skicka färdiga filer för tryck till er?

Ja, det går jätte bra att skicka färdiga tryckfiler till oss, vi återkommer ändå med korrektur så att du kan kontrollera att allt ser ut som det är tänkt.

Vad kostar visitkort hos er?

Det går inte att säga vad visitkort kostar utan att veta vilken produkt du vill ha och hur många visitkort som skall tryckas. Alla priser finns på respektive produktsida, klicka här och välj produkt.

Kan ni göra ett förslag till mig på mitt visitkort?

Ja, vi skickar ett korrektur som kan ses som ett förslag på hur ditt visitkort kan se ut. Vi kan dock inte påbörja det innan vi har en beställning från dig. Klicka på den produkten som intresserar dig och skicka beställning så återkommer vi med korrektur.

Vad är det för skillnad på DHL Paket och DHL Service Point?

DHL Paket levereras till din dörr, här är det viktigt att du finns på plats vid leveransen och att företagsnamnet finns synligt för kurriren. DHL Service Point levereras till närmaste utlämningsställe, kan vara e matbutik, bensinstation, kiosk. Du får en avisering om att paketet har kommit, antingen via SMS eller e-post.

Vart finns ni?

Fysiskt finns vi i Göteborg, men vi arbetar över hela landet. Vi skickar paket dagligen till hela Sverige.

Hur lång leveranstid har ni?

Leveranstiden beror mycket på vilken produkt du väljer. Vi arbetar med exklusiva visitkort och sådana produkter tar tid att producera. Vissa kräver olika specialverktyg, andra torktider. Har du bråttom ska du välja våra Express Visitkort, dessa kan skickas från oss samma dag.

Trycker ni annat än visitkort?

Ja, vi kan hjälpa dig med nästan alla trycksaker. Löser vi inte det själva, har vi samarbetspartners som gör det. Läs mer under tjänster.

Kan ni skicka prover på alla era visitkort till mig?

Nej, tyvärr skickar vi inte ut några prover i nuläget. Bilder och även filmer på alla produkter finns på hemsidan. Beställ gärna minsta paketet av det du vill prova. Det är det bästa sättet då alla visitkort vi levererar är unika.

Jag har betalningsanmärkningar, kan ni trycka visitkort åt mig ändå?

Ja, vi kan hjälpa dig att trycka visitkort men vi kan inte erbjuda dig kredit. Du kan betala för dina visitkort i förskott, antingen med banköverföring till vår BG konto eller via Paypal, Payson.

Jag har inget företag ännu, kan jag köpa visitkort ändå?

Ja, du kan köpa visitkort som privatperson. Uppge då ditt namn som (företagsnamn) och ditt personnummer som (organisationsnummer).

Vad händer om jag inte betalar fakturan i tid?

Vi erbjuder 10 dagar kredit för våra tjänster, 5 dagar efter förfallodatum skickar vi en påminnelse så att du får en ny möjlighet att betala fakturan (betalningspåminnelse kostar 60 kr). Om betalning uteblir även efter den utskickade påminnelsen, skickas ärendet vidare till Betalningskontroll AB för vidare inkassoåtgärder. Hör gärna av dig om betalningen blir sen så att vi kan ha en dialog.

Jag har ingen logotyp, fixar ni det gratis om jag beställer visitkort?

Nej, det vi bjuder på är design av ditt visitkort, behöver du en ny logotyp kan vi så klart hjälpa dig med det men inte utan kostnad. Vi tar 1995 kr för en logotyp, vi levererar den i tryckfärdigt format och du får rättigheter att använda den i all din marknadsföring.

Kan jag välja papper som ni sedan trycker på?

När det gäller våra exklusiva visitkort så trycker vi på ett papper som lämpar sig bäst för våra efterbehandlingar, där kan du inte göra egna pappersval. Det går att välja papper till våra express visitkort, du kan välja mellan obestruket 250g papper, bestruket 250g papper eller creamgul strukturpapper från Conqueror. Express visitkort beställer du här.

On major connected with every little thing, that replica watches uk software is utterly unengaged to work with given it is usually an start supplier replica watches uk and as a consequence it will be easy just to save some sort of swiss replica watches income with your website development project. We have been from the replica watches connected with Wordpress website development intended for that long and have absolutely compiled a large number of practical knowledge having various complicated purchaser rolex replica sale. Thus, we have now the full self confidence connected with carrying out Wordpress world-wide-web progress initiatives to help good rolex replica sale outperforming the most beneficial of this objectives.
2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l