Miljövänliga visitkort Beställ miljövänliga visitkort här!

Upplever du störningar på hemsidan och inte kan genomföra din beställning maila oss direkt till info@visitkortexperten.se så hjälper vi dig.

Letar du efter miljövänliga visitkort tryckta på återvunnet naturpapper? Då har du hittat rätt! Vi kan erbjuda vanliga visitkort i standard mått samt vikta visitkort. Vi kan även erbjuda efterbehandlingar i form av lack, foliering, prägling eller stansning. Är du intresserad av det maila oss din förfrågan så återkommer vi med en offert. I priserna ingår tryck på en sida av visitkortet, vid dubbelsidetryck tillkommer 350 kr. Går att beställa med expressleverans (ínga efterbehandlingar går att göra express dock). Vill du titta på våra andra produkter eller priser, ladda ner vår prislista här!


Jag intygar att jag har läst och förstått användarvillkor, samt att uppgifterna enligt ovan är riktiga och godkänner att VisitkortExperten fakturerar mig för denna beställning.


  • Miljövänliga Visitkort
Priser:
100 miljövänliga visitkort - 600 kr
200 miljövänliga visitkort - 900 kr
300 miljövänliga visitkort - 1 200 kr
400 miljövänliga visitkort - 1 500 kr
500 miljövänliga visitkort - 1 800 kr

Erbjudande:
Nu erbjuder vi även miljövänliga visitkort med rundade hörn. Välj om 1, 2, 3 eller alla 4 hörn skall rundas. Vi kan producera dina visitkort samma dag som du beställer det.

Har du frågor?
Ring oss på 031-339 13 13 så svarar vi på dina frågor. Du kan även chatta med oss direkt här på sidan, klicka på chatten längst ner till höger. Kundtjänsten är bemannad dagtid.
Skicka din beställning via formuläret till vänster så återkommer vi med digital korrektur för godkännande inom kort! Har du en färdig design, eller logotyp som du vill ha med på visitkortet? Du kan ladda upp dina filer strax efter att du skickat in din beställning!

Dela med ditt nätverk
2012-2016 © VisitkortExperten AB   l   Box 10084, 434 21 Kungsbacka   l   Tel: 031-339 13 13   l